Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld als je iets bij ons bestelt.
Als je op akkoord klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Bij de Viniversiteit heb je keuze uit verschillende wijnproeverijen van Italiaanse wijnen. Deze wijnen importeren wij zelf. Wij verzorgen de wijnproeverij bij jou thuis of op een andere locatie.

Vanaf juni kun je weer genieten van onze wijnproeverijen. Heb je voldoende ruimte voor een wijnproeverij thuis (binnen of buiten)? Dan verzorgen wij dit graag voor je. Lees meer over onze wijnproeverijen en Corona.

Voor meer informatie of reserveren, bel 0647576410 (Charles) of stuur een e-mail.

STUUR E-MAIL

 

Hoe gaat een wijnproeverij?

Voor al onze wijnproeverijen geldt:

  • je krijgt 8 wijnen uit ons assortiment (eigen import). Bijvoorbeeld 1 mousserende wijn, 2 witte wijnen, 4 rode wijnen en een dessertwijn.
  • de geopende flessen zijn voor jou
  • extra korting op de wijnen van de wijnproeverij
  • met of zonder eten erbij
  • vanaf 6 personen

We verzorgen de wijnproeverij bij jou thuis of op een andere locatie. De wijnproeverij duurt meestal zo'n 3 uur. 

Camparo wijnproeverij
Camparo wijnproeverij
Camparo wijnproeverij
Barolo in eiken vaten
Camparo wijnproeverij
Wijngaarden Camparo
Camparo winery
Camparo winery
Camparo winery
Camparo winery
Barolo in eiken vaten
Barolo in eiken vaten
Vorige
Volgende
Slider

 

Wijnproeverijen met échte verhalen

Tijdens onze wijnproeverijen hoor je de echte verhalen van onze wijnmakers. Wij importeren zelf alle wijnen direct bij de wijnmakers. We hebben de wijnhuizen bezocht en kennen de wijnmakers persoonlijk. Zo kom je op een informele manier meer te weten over de wijnen, druivenrassen, de bereiding en regio. 

Alleen wijn proeven of met eten erbij

In een wijnproeverij laten je we altijd wijnen proeven uit verschillende Italiaanse regio's. Wil je wijnen uit een bepaalde regio drinken? Of bepaalde wijndruiven? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. Wil je tijdens de wijnproeverij ook iets eten? Dat kan. Je hebt keuze uit verschillende wijn en spijs proeverijen. Van eenvoudig tot uitgebreid. We zorgen dan ook voor het bestek en servies!

 

Meest gekozen: ‘Van-alles-wat’

Kun je niet kiezen en wil je graag een combinatie van onze wijnproeverijen? Kies dan de wijn en spijs proeverij ‘Van-alles-wat’. Je krijgt dan 8 wijnen met een uitgebreid antipasti-buffet met huisgemaakte gerechten. Deze proeverij is maagvullend en kost € 40,- p/p voor groepen vanaf 13 personen. Ben je met minder personen, dan is de prijs per persoon iets hoger.

Veelgestelde vragen

Bij een wijnproeverij van de Viniversiteit krijg je alleen Italiaanse wijnen. Deze wijnen importeren we zelf. Welke Italiaanse wijnen je krijgt bij de proeverij, regelen wij. Wil je graag een bepaalde wijn proeven, geef dit dan aan ons door. Dan houden we daar rekening mee.
Kies je voor onze wijn en spijs proeverij ‘Van alles wat’, dan krijg je verschillende Italiaanse hapjes (antipasti) en gerechten. Let op: dit arrangement is maagvullend. Dus niet eten voor de tijd! Kies je voor een proeverij met alleen wijnen? Dan krijg je er geen hapjes bij. We nemen wel zelfgebakken brood mee.
Een wijnproeverij van de Viniversiteit is mogelijk vanaf € 20,- per persoon. Deze prijs geldt als je met een groep van 13 personen of meer bent. Is je groep kleiner? Dan kost een wijnproeverij meer. Wil je iets eten bij de bij proeverij, dan betaal je ook meer per persoon.

Kies uit onze wijnproeverijen:

Meest gekozen:

'Van-Alles-Wat'-proeverij van 8 wijnen & diverse gerechtjes

Vanaf € 40,-

Italiaanse wijnproeverij van 8 wijnen uit heel Italië

Vanaf € 20,-

Wijn en kaas proeverij met 8 wijnen & diverse soorten kaas

Vanaf € 32,-

Wijnproeverij Piemonte van 8 wijnen uit Piemonte

Vanaf € 35,-

Wijn bij wild proeverij met 8 wijnen & live cooking!

Vanaf € 55,-

Proeverij mousserende wijnen van 8 wijnen uit Italië

Vanaf € 30,-

Proeverij wijn en gerookt vlees & vis met live cooking!

Vanaf € 38,-

Vorige wijnproeverij
Volgende wijnproeverij
Slider