Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld als je iets bij ons bestelt.
Als je op akkoord klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

De Viniversiteit, dat zijn wij: Charles van Tongeren en Carla van Aalst. In 2012 zijn wij ons wijnbedrijf begonnen. Vanuit onze passie voor lekker eten en het drinken van goede wijn. Deze passie hebben we gedeeld tijdens onze proeverijen. Wij zijn wijnimporteur van Italiaanse wijnen. Je kunt onze wijnen kopen in onze webshop. Bellen kan natuurlijk ook: 0647576410 (Charles).

viniversiteit charles en carla

Onze kennis over de Italiaanse wijnen leren we voor een groot deel van onze wijnmakers. Wij kennen alle wijnmakers persoonlijk en bezoeken ze regelmatig. Van hen krijgen we de informatie die soms van meerdere generaties wijnmakers komt. Tijdens onze bezoeken, lopen we samen door de wijngaarden, praten we over de bodem, de druiven, nieuwe ontwikkelingen, het productieproces en het (veranderende) klimaat. En natuurlijk drinken we samen hun wijnen. Het zijn deze verhalen die wij doorvertellen tijdens onze proeverijen. 

We hebben nieuwe plannen!

In 2022 geven we onze laatste wijnproeverijen. Daarna gaan we ons richten op onze nieuwe plannen. We verwachten je hier in de zomer van 2022 meer over te kunnen vertellen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Stuur ons dan een e-mail.

 

Heb je vragen?

Laat het ons weten! Bel 0647576410 (Charles) of stuur een e-mail. We horen graag van je.

Charles van Tongeren & Carla van Aalst

Onze wijnhuizen

Wij importeren Italiaanse wijnen van: